Haloo maaseutu mukana Kyvykkäät kylät -hankkeen aloitustilaisuudessa!

Jaa juttu somessa!

 

Kyvykkäät kylät on kaikkien lietolaisten yhteinen kylähanke, jonka aloitustilaisuus pidetään torstaina 3. maaliskuuta klo 17 alkaen Liedon kunnantalon valtuustosalissa. 

Liedon kunnan tulevaisuudenkuvassa 2025 tavoitellaan unelmien turvallista pikkukaupunkia, joka muodostuu viihtyisästä ja vireästä keskustasta sekä omaleimaisista kylistä. Kyvykkäät kylät -hanke tähtää kunnan maaseutu- ja taajamakylien asumisviihtyvyyden, houkuttelevuuden ja elinvoimaisuuden lisäämiseen. Tavoitteena on muun muassa yhteistyön kehittäminen sekä kylien kesken että kylien ja viranhaltijoiden välillä sekä yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden välillä.

Hankkeen aloitustilaisuus järjestetään Liedon kunnantalon valtuustosalissa 3. maaliskuuta klo 17. Tilaisuudessa kerrotaan Kyvykkäät kylät -hankkeesta ja myös laajemmin kylien ja maaseudun kehittämisestä sekä kerätään yhteen osallistujien toiveita ja ideoita. Hanketta esittelee Liedon kunnan yritysneuvoja Marja-Leena Hämäläinen. Haloo maaseutu -hankkeen viestintäkoordinaattori Janica Vilen puhuu siitä, miten kylien positiivista energiaa voidaan hyödyntää viestinnässä, Leader Varsin Hyvän hankeneuvoja Eeva Mettala-Willberg kertoo Leader-rahoituksen mahdollisuuksista ja Varsinais-Suomen kyläasiamies Tauno Linkoranta kylätoiminnan tulevaisuuden näkymistä.

Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen on auki Liedon kunnan verkkosivuilla. 

Jaa juttu somessa!