Leader Ykkösakseli järjestää kaikille avoimen webinaarin hyvän hankehakemuksen tekemisestä!

Jaa juttu somessa!

 

Millainen on hyvä hankehakemus? Miten laatia hyvä hankesuunnitelma? Ykkösakselin Yhdistyslaturihanke järjestää tiistaina 16. helmikuuta webinaarin, jossa opastetaan hyvän hankehakemuksen kirjoittamiseen.

Hankesuunnitelma ja hankehakemus ovat Leader-rahoituksen hakemisen ensimmäinen askel. Ja hakipa rahoitusta mistä tahansa, hyvä hakemus sisältää tiettyjä perusasioita, joista kerrotaan lisää webinaarissa. Asiantuntijana webinaarissa on kehitysjohtaja Janne Jalava Mielenterveyden keskusliitosta. Hän on kehittänyt pitkään järjestöjen toimintaa ja työskennellyt aikaisemmin muun muassa Raha-automaattiyhdistyksessä avustusten seurantapäällikkönä. Leader Ykkösakselin toiminnanjohtaja Maarit Teuri kertoo puolestaan Leader-rahoituksen tilanteesta tänä vuonna. Webinaarissa saa tietoa myös siitä, mihin Leader-rahoitusta voi hakea ja mistä muualta rahoitusta voisi etsiä.

Webinaari on tarkoitettu yhdistyksille ja muille toimijoille, jotka harkitsevat rahoituksen hakemista omaan projektiinsa. Rahoitus voi olla Leader-rahoitusta tai jotain muuta rahoitusta, joka vaatii projektin tarkempaa suunnittelua jo hakuvaiheessa. Rahoituksen saamisen mahdollisuudet nousevat, kun hakemus ja suunnitelma ovat hyvin pohdittuja ja muotoiltuja.

Webinaarin järjestävän Yhdistyslaturihankkeen tavoitteena on yhdistysten osaamisen vahvistaminen. Hankkeiden ja rahoituksen hakeminen on yksi tapa kehittää yhdistyksen omaa toimintaa. Hankkeet ja niihin saatu rahoitus motivoivat ja nostavat toiminnan laatua ja tuloksia. Hyvä hanke on mahdollisuus oppia uutta.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena. Webinaariin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostilla maanantaina 15.2.2021. Osallistuminen ei edellytä Teams-sovelluksen lataamista omalle koneelle.

OHJELMA

17.45 Teams-kokous avautuu
18.00 Webinaari alkaa – tervetuloa
18.00 Hyvä hankehakemus ja hankesuunnitelma, kehitysjohtaja Janne Jalava, Mielenterveyden keskusliitto
19.00 Kysymyksiä ja keskustelua
19.15 Leader-rahoituksen tilanne, toiminnanjohtaja Maarit Teuri, Leader Ykkösakseli
19.30 Mihin yhdistys voi hakea Leader-rahoitusta, hankeneuvoja Anu Pekanniemi, Leader Ykkösakseli
19.45 Vinkkejä muihin rahoituslähteisiin, hankeneuvoja Jaana Joutsen, Leader Ykkösakseli
20.00 Kysymyksiä ja keskustelua
20.15 Webinaari päättyy

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään perjantaina 12.2.2021 tämän ilmoittautumislomakkeen kautta!

Jaa juttu somessa!