Leader Ykkösakseli tarjoaa vinkkejä tiedotteen kirjoittamiseen ja mediayhteistyöhön – Haloo maaseutu mukana yhteistyössä

Jaa juttu somessa!

 

Leader Ykkösakseli ja Lohjan Kylät järjestävät maanantaina 8. helmikuuta kello 18–20 webinaarin, jossa kerrotaan vinkkejä tiedotteen kirjoittamiseen.

Hyvä tiedote on mediaviestinnän perusta. Mutta miten kirjoittaa tiedote, joka herättää toimittajan mielenkiinnon ja nousee uutiseksi? Entä mitä muuta voi tehdä, jotta yhdistys tai hanke saisi mahdollisimman paljon näkyvyyttä toiminnalleen ja tuloksilleen? Näihin kysymyksiin webinaarissa vastaavat Haloo maaseutu! -viestintähankkeen viestinnän asiantuntija Janica Vilen ja Länsi-Uusimaan uutispäällikkö Henna Sotamaa-Leino.

Webinaarin tavoitteena on lisätä yhdistysten ja hankkeiden viestinnän osaamista. Se on tarkoitettu kaikenlaisille yhdistyksille, hankkeille ja niiden vetäjille. Sisältö soveltuu myös pienille maaseudun yrityksille. Webinaari on maksuton ja se on osa Ykkösakselin Yhdistyslaturihankkeen toimintaa ja Lohjan Kylien Toimivat kylät -hanketta.

Hyvä tiedote ja mediayhteistyö – webinaarin ohjelma

17.45 Teams-kokous avautuu
18.00 Webinaari alkaa – tervetuloa
18.00 Hyvä tiedote, viestinnän asiantuntija Janica Vilen
18.45 Keskustelua
19.00 Hyvä mediayhteistyö, Länsi-Uusimaan uutispäällikkö Henna Sotamaa-Leino
19.45 Keskustelua ja yhteenveto
20.00 Webinaari päättyy

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena. Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 4. helmikuuta tämän ilmoittautumislomakkeen kautta. Webinaariin ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostilla perjantaina 5.2.2021. Osallistuminen ei edellytä Teams-sovelluksen lataamista omalle koneelle.

 

Jaa juttu somessa!