Ensimmäiset luukut avattu! Varsinais-Suomen Leader-ryhmät mukana maaseutuverkoston joulukalenterissa

Jaa juttu somessa!

 

Maaseutuverkosto on julkaissut Hyvän (Leader)mielen joulukalenterin, josta pääsee kurkistelemaan touhukkaiden Leader-tonttujen toinen toistaan hauskempia joulutervehdyksiä ympäri Suomen! Hyvän mielen lisäksi kalenterista saa tietoa siitä, miten hienoa ja omaleimaista paikallista kehittämistä maaseudulla tehdään – jotta voisimme hyvin.

Myös kaikki Varsinais-Suomen viisi Leader-ryhmää ovat mukana tempauksessa. Ensimmäinen kortti oli Leader Länsi-Saimaan käsialaa, ja Leader Ykkösakselin joulukortti paljastui luukusta numero 2 seuraavin terveisin:

Joulukortti, jossa tonttulakki frisbeegolfkorin päällä ja tonttu heittää frisbeetä puun takaa.

Frisbeegolfin suosio kasvaa edelleen ja uusia ratoja rakennetaan lisää ympäri Suomen. Seuraavaksi lajin harrastajat pääsevät testaamaan uutta rataa Salon Suomusjärvelle. Rata on rakennettu Ykkösakselin rahoittamassa Leader-hankkeessa, josta vastaa Suomusjärven MLL. Ykkösakseli on myöntänyt tukea jo useamman radan rakentamiseen – ei kuitenkaan ihmisiä varten, kuten virallisesti kerrotaan, vaan sen vuoksi, että joulutontut rakastavat frisbeegolfia! Harva niitä huomaa, mutta jos päästää joulumielen sydämeensä ja katsoo oikein tarkkaan, voi tonttuja nähdä jokaisella maailman frisbeegolfradalla. Tontut pelaavat pääsääntöisesti etiketin mukaan, mutta välillä nekin jekkuilevat. Jos siis kiekkosi joskus fribatessa katoaa, se on saattanut lähteä tontun mukana Korvatunturille.

Varsin hyvän, Ravakan, Jokivarsikumppaneiden ja I samma båtin kortit ovat vielä tulossa, joten kannattaa käydä avaamassa uusi luukku joka päivä jouluun asti! Klikkaa tästä katsomaan kalenteria!

 

Jaa juttu somessa!