Opintoretki kierrättämisen ja kiertotalouden maailmaan 20.6.

Jaa juttu somessa!

 

Miten toimii ekovoimalaitos ja mitä se tuottaa? Miten voisin lajitella paremmin tehdä? Paljonko tuotamme poistotekstiiliä vuodessa? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia Lounavoiman ekovoimalaitoksesta Salosta!

Leader Ravakan EkoTeko-hanke ja Mynämäen seudun pienkiinteistöyhdistys järjestävät opintoretken Lounavoiman ekovoimalaitokseen ja kiertotalouden vierailukeskus Hehkuun
maanantai-iltana 20. kesäkuuta.

– Ekovoimalaitoksessa kierrätyskelvottomat yhdyskuntajätteet muuntuvat lähienergiaksi. Laitoksessa tuotetaan lämpöä noin 15 000 kotiin, ja sähköä, josta valtaosa myydään valtakunnan verkkoon ja osa käytetään laitoksen omissa prosesseissa. Kiertotalouden vierailukeskus Hehkussa tutkimme ja perehdymme havainnollisesti kierrätykseen, kestäviin
kulutustottumuksiin ja jätteiden hyödyntämiseen, EkoTeko-hankkeen koordinaattori Tiina Saaresranta esittelee retken ohjelmaa.

Opintoretki on maksuton ja sopii kaiken ikäisille. Retki sisältää myös kahvit ja kuljetuksen Mynämäeltä klo 17. Tarvittaessa järjestetään liitäntäkuljetuksia muualta.

 

Ilmoittautumiset viimeistään 6. kesäkuuta (paikkoja rajallinen määrä):

Tiina Saaresranta, Leader Ravakka EkoTeko-hanke

tiina.saaresranta@ravakka.fi

044 7929005

Lauri Numminen, Mynämäen seudun pienkiinteistöyhdistys

lauri.numminen@lh.mynamaki.fi

040 363 0598

Jaa juttu somessa!