Opintoretki Ahvenanmaalle järjestetään maaliskuussa 2023

Jaa juttu somessa!

 

BikeMenu2-hanke ja Ravakan Outdoor Leader – Polkuja pitkin -hanke järjestävät opintomatkan Ahvenanmaalle 20.–22.3.2023. Matka tehdään tilausbussilla ja Finnlinesin lautoilla. Matka on tarkoitettu molempien hankkeiden alueella toimiville yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille, jotka toimivat joko pyörämatkailun parissa tai luontoreittien ylläpitäjinä tai kehittäjinä.

Matkalla tutustutaan Ahvenanmaahan erityisesti ulkoilu- ja pyörämatkailukohteena sekä vieraillaan yrityksissä, joiden tuotanto perustuu paikallisiin raaka-aineisiin ja osaamiseen. Retken aikana käydään muun muassa Smakbyn ravintolassa, Stallhagenin panimossa, käsityöläislimonaditehtaassa. Lisäksi luvassa on patikointia saaren ehkä tunnetuimmalla luontokohteella, Getabergenillä.

Opintomatkan pääteemoja ovat kestävä pyörämatkailu, yritysten menestystekijät, pyöräily- ja patikkareitit sekä seudullinen ja paikallinen yhteistyö. Bussimatkan aikana verkostoidutaan ja tehdään ryhmätöitä, jotka liittyvät sekä matkan teemoihin että vierailukohteiden arviointiin.

Matkan hinta on alustavasti 250 € (1 h huoneesta 100 € lisämaksu). Hinta sisältää kuljetukset, lauttamatkat, kahden yön majoitukset, opastukset ja vierailut. Ruokailuista osanottajat vastaavat itse. Matkalle mahtuu 20 osanottajaa.

Alustava matkaohjelma ja sitova ilmoittautuminen: https://bit.ly/3UhaT06

Lisätiedot:

Jouko Parviainen, 044 729 1302
jouko.parviainen@ravakka.fi

Jaa juttu somessa!