Ilmoittaudu Ahvenanmaan opintoretkelle viimeistään 16.2.

Jaa juttu somessa!

 

BikeMenu2-hanke järjestää opintomatkan Ahvenanmaalle 20.–22. maaliskuuta 2023. Matkalla tutustutaan Ahvenanmaahan erityisesti outdoor-, pyörä- ja lähiruokamatkailukohteena.

– Matkalla vieraillaan yrityksissä, joiden tuotanto perustuu paikallisiin raaka-aineisiin ja osaamiseen. Ohjelmassa ovat esimerkiksi käynnit kuuluisissa Smakbyn ravintolassa, Stallhagenin panimossa ja käsityöläislimonaditehtaassa, Amalies Limonadfabrikissa. Lisäksi patikoimme saaren ehkä tunnetuimmalla luontokohteella, Getabergenillä, kertoo hankkeen projektipäällikkö Jouko Parviainen.

Opintomatkan pääteemoja ovat kestävä matkailu, yritysten menestystekijät, pyöräily- ja patikkareitit sekä seudullinen ja paikallinen yhteistyö.

– Bussimatkan aikana verkostoidumme ja teemme ryhmätöitä, jotka liittyvät sekä matkan teemoihin että vierailukohteiden arviointiin – ja mitä voimme hyödyntää omassa toiminnassamme ja omalla alueellamme, Parviainen jatkaa.

Matka tehdään tilausbussilla ja lauttamatkat Finnlinesilla (Naantali–Långnäs–Naantali). Opintoretken hinta on 200–250 euroa riippuen osallistujamäärästä. Hintaan sisältyvät matkat, yllä mainittu ohjelma ja majoitus kahden hengen huoneessa. Yhden hengen huoneesta lisämaksu 100 €. Ruokailuista osanottajat vastaavat itse. Matkalle mahtuu 20 osanottajaa.

Katso matkan koko ohjelma klikkaamalla tästä!
Ilmoittaudu mukaan 16. helmikuuta 2023 klo 23:59 mennessä klikkaamalla tästä!

Lisätiedot:

Jouko Parviainen, 044 729 1302
jouko.parviainen@ukipolis.fi

Juhana Aalto, 044 773 2210
juhana.aalto@ukipolis.fi

Jaa juttu somessa!