Suomen Laiturikauppa investoi suomalaiseen laatuun ja osaamiseen

Jaa juttu somessa!

 

Suomen Laiturikauppa Oy myy ja valmistaa kelluvia laitureita ja laituritarvikkeita. Yritys sijaitsee Mietoisissa Kustavintien varrella, tie on monen potentiaalisen asiakkaan mökkitie.

Yritys valmistaa sekä betoni- että muoviponttonilaitureita. Kaikki yrityksen laiturit on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Tämän hetken kysytyin laituri on betonilaituri, joka on hyvä laituri yleiskäyttöön.

– Olemme tyytyväisiä myymälämme sijaintiin mökkitien varrella. Asumme perheeni kanssa Mietoisissa ja täten oli luonnollinen valinta perustaa yritys juuri Mietoisiin, kertoo Suomen Laiturikaupan yrittäjä Ville Valtanen. Valtasen mukaan Varsinais-Suomi on laiturien myynnin kannalta hyvä markkina-alue, sillä alueella on paljon rantaa ja mökkejä.

Tuotanto tehostui investointituen avulla

Yritys sijaitsee maaseudulla, joten sille on myönnetty investointitukea maaseuturahaston kautta. Tuki on haettu Leader-yhdistys Ravakasta. Tuen avulla yritys on muun muassa hankkinut tuotantotilat laitureiden valmistamiseen. Investointituen avustuksella yritys on tuonut laituriponttonien valmistuksen omiin käsiin.

Kyllä tuo investointituki on auttanut meitä pääsemään monessa asiassa eteenpäin laitureiden tuotannossa. Voin suositella muillekin yrittäjille maaseuturahastoa, sillä meille se on ollut suuri apu, kertoo Valtanen.

Yrityksen tulevaisuus näyttää Valtasen mukaan lupaavalta.

Hyvältä näyttää tällä hetkellä yrityksen tulevaisuus. Olen todella ylpeä siitä, että ollaan pystytty työllistämään paikallisia ihmisiä ja nyt kun vielä tämä nousukausi saadaan kunnolla käyntiin, niin ihan hyvältä näyttää laiturimyynnin kannalta, kommentoi Valtanen.

 

Teksti ja kuvat: Anssi Ketonen, haloomaaseutu.fi

Jaa juttu somessa!