Nyt otetaan some haltuun! Maksuttomia koulutuksia tarjolla 19.1. ja 21.1.

Jaa juttu somessa!

 

Haloo maaseutu -viestintähanke järjestää tammikuussa kaksi verkkokoulutusta. Keskiviikkona 19. tammikuuta perehdytään Instagramin käyttöön ja uusiin ominaisuuksiin. Perjantaina 21. tammikuuta harjoitellaan markkinointia Facebookissa ja Instagramissa. Koulutukset on räätälöity palvelemaan Varsinais-Suomen maaseutuverkostoa, mutta mukaan saavat tulla kaikki aiheista kiinnostuneet. 

Instagram kasvaa tällä hetkellä Suomessa nopeammin kuin mikään muu sosiaalisen median kanava. Erityisesti yritysten ja organisaatioiden kannattaa panostaa viestintään Instagramissa, sillä jopa 40 % Instagramin käyttäjistä kertoo seuraavansa siellä brändejä ja yrityksiä. Esimerkiksi Facebookissa vastaava luku on 27 %. Haloo maaseudun viestintäkoordinaattori Janica Vilen pitää keskiviikkona 19. tammikuuta klo 10–11.30 koulutuksen Instagramin käytöstä ja uusista ominaisuuksista. Koulutus on tarkoitettu sellaisille henkilöille, jotka suunnittelevat Instagram-tilin perustamista tai haluavat kehittyä Instagramin käyttäjinä. Varsinainen koulutus kestää tunnin ja sen jälkeen on puoli tuntia aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 17.1. klikkaamalla tästä!

Perjantaina 21. tammikuuta klo 13–15 perehdytään Facebookissa ja Instagramissa markkinoimiseen. Koulutuksen pitää mainostoimisto Drama Queenin mediastrategi Mikko Huuskonen. Koulutuksessa käydään läpi sosiaalisen median mainonnan perusteet, Facebook Business Managerin käyttö, toimivien mainosten ja mainoskampanjoiden rakentaminen, mainonnan kohdentaminen ja tulosten analysointi.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 19.1. klikkaamalla tästä!

Osallistumislinkit lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen koulutusta.

 

Jaa juttu somessa!