Mikä menopeli alle energiakriisin jälkeen?

Jaa juttu somessa!

 

Energian ja polttoaineiden hinnat ovat huippulukemissa, mutta tarve liikkua ei ole kadonnut mihinkään. Mitä jos vaihtaisitkin liikkumismuodon kestävämmäksi? 27.9. on luvassa  mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ajankohtaisesta aiheesta. 

Leader Varsin Hyvä järjestää Nousiaisten vanhalla asemalla keskustelutilaisuuden vaihtoehtoisista liikkumismuodoista tiistaina 27. syyskuuta klo 17.30 alkaen. Kestävästä liikkumisesta alustavat Autoliiton edustaja Eero Kuisma, Varsinais-Suomen kyläasiamies Tauno Linkoranta ja Valonian kestävän liikkumisen asiantuntija Paula Väisänen. Tietoa saadaan muun muassa autojen polttoainevaihtoehdoista, sähköpyöristä ja kimppakyydeistä.

Tilaisuus on osa Varsin Hyvän Maaseutumania2027-kiertuetta ja valtakunnallista Kestävän kehityksen viikkoa, jota vietetään tänä vuonna ensi kertaa myös Varsinais-Suomessa. Yhteistyökumppaneina ovat Autoliiton Turun seudun osasto, Varsinais-Suomen kylät ja Valonia.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kahvitusta varten tulee kuitenkin ilmoittautua ennakkoon 22.9. mennessä Varsin Hyvän toiminnanjohtaja Pia Poikoselle. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista erityisruokavalioista. 

pia.poikonen@varsinhyva.fi

Jaa juttu somessa!